Sneller, beter en
effectiever

Wij besparen niet alleen tijd, maar ook kosten. Wat pure winst in de bouw en bouwplanning oplevert.

Het achteraf isoleren van nieuwbouwhuizen, is niet alleen een slimme, maar ook uiterst verantwoorde keuze. Een keuze die niet alleen een betere EPC-norm oplevert, maar mogelijkerwijs ook stress in de bouwplanning voorkomt. Je moet vooral doen waar je goed in bent. Los daarvan bespaar je met Qubiqs waarschijnlijk op bouwkosten en los je een eventueel tekort aan mankracht eenvoudig op.  

Het na-isoleren van woningen is niet alleen voorbehouden aan bestaande bouw, maar ook nieuwbouw. Nieuwe technieken en producten zoals Knauf Supafil Cavity XL maken het mogelijk om vanuit onze expertise en dienstverlening meerwaarde te leveren. Uiteraard is de door ons toegepaste techniek gebaseerd op de methodiek die wij toepassen bij het na-isoleren van bestaande woningen, maar het grote verschil is dat we bij nieuwbouw van binnenuit de spouw isoleren. Waarbij we zonder problemen breedtes kunnen overbruggen tot 250mm. Een techniek die in de UK al jaren wordt toegepast en door ons met succes in Nederland is getest.

Uiteraard zijn alle materialen die wij toepassen gecertificeerd en durven wij zelfs met onze techniek te claimen dat we vooruit lopen op de kwaliteitsborgingswet voor bouwen. Met speciale apparatuur en nozzles vullen wij iedere spouw volledig en bereiken wij de moeilijkste bereikbare plekken. In vergelijking met isolatieplaten, is ons methode vele malen effectiever en elimineren wij elk onvoorzien isolatierisico in de spouw, waarmee valse lucht, kieren of koudebruggen tot het verleden behoren. Het bereiken van de vaak gekoesterde wens om een Rc waarde van 7 te realiseren, is met een lambda-waarde van 0,034 W/mK geen probleem.

Zekerheid is een meerwaarde van Qubiqs die met geen pen te beschrijven is. Ontdek welke toegevoegde waarde wij voor u kunnen hebben.

koelen.png

Een verkoelend effect

Door gebruik te maken van innoverende isolatietechnieken realiseren wij ook in nieuwbouw woningen betere Rc waardes. Wat ook zomers betekent, dat het een stuk koeler in huis zal zijn.

isoleren.png

Een comfortabel gevoel

Isoleren is één. Comfort is twee. Los van duurzame overwegingen, staat wooncomfort - zeker bij nieuwbouw - voorop. Daar ligt dan ook onze focus. Meerwaarde met meer comfort.

ventileren.png

Een verfrissend idee

Door een nieuwbouwwoning volledig luchtdicht te maken is ventileren een noodzaak. Met de juiste ventilatie oplossingen, zorgen we er samen voor dat een woning blijft ademen.