Wij isoleren met meerwaarde

Het isoleren van de spouw
maakt hét verschil.

Het isoleren van een spouwmuur is in principe snel en eenvoudig te realiseren. Echter dienen er wel keuzes gemaakt te worden. Reden dat wij altijd het de woning waar het om gaat willen een en samen met je aan tafel willen om tot een gedegen advies te kunnen komen. We inspecteren de woning en checken ook bouwkundige en technische zaken zoals de staat de buiten- en binnenmuren en dikte van de spouw.

Als we samen tot overeenstemming komen hoe we uw woning gaan isoleren, dan is dat vervolgens ook binnen een dag geregeld. Zonder dat het hele huis op z’n kop gaat en zonder rommel.

We garanderen rendement als ook de producteigenschappen van door ons toegepaste materialen en samenstelling van de door ons geadviseerde isolatierecepturen.

Isolatie werkt. Het is de beste investering in je woning. Je maakt je huis niet alleen zuiniger, maar vooral ook comfortabeler. Bespaar tot 30% op energie en verbeter het energielabel van je huis.

De meeste huizen die tussen 1930 en 1980 gebouwd zijn, hebben een robuuste en dikke spouwmuur. Ideale huizen om te isoleren, want hier valt echt iets te winnen. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Reden dat we graag even komen kijken om je woning aan een bouwkundige en technische inspectie te onderwerpen.

Als je woning in een andere periode gebouwd is en je twijfelt of jouw huis geschikt is om te isoleren, dan is er alle redenen om ons te bellen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wat onder andere betekent dat één van onze adviseurs bij je op bezoek komt om te onderzoeken hoe wij jouw huis het beste kunnen isoleren.

koelen.png

Koelen

We verbeteren de isolatiewaardes van je woning en maken het tegelijkertijd zomers een stuk koeler in huis. Met zomers die steeds warmer worden, is dat een aangename bijkomstigheid.

ventileren.png

Ventileren

Het isoleren van een woning kan ook nadelige effecten hebben. Als je niet weet wat je doet, kan een woning 'stikken'. Wij zorgen ervoor dat een woning blijft ventileren en ademen. Wel zo fris.

isoleren.png

Isoleren

Isoleren is een vak. Een vak dat vraagt om gedegen vakmanschap, maar ook kennis en expertise. Met claimen wij meerwaarde, omdat we die in de praktijk ook echt leveren. In alles wat we doen.